top of page

Dette er en test

Eksempel på titler: Myke og seige doble sjokoladekaker, glutenfrie sitronterter eller Caramel Crinkle Cookies med en vri?

Nå som du har fanget lesernes oppmerksomhet, kan du fortelle dem fra starten av at oppskriften er testet. Del et sitat fra en av dine fornøyde lesere som har prøvd oppskriften selv. Du kan alltids legge til sitatet senere, etter at du har fått kommentarer fra leserne, som for eksempel:

Den beste kjeksen jeg har prøvd på flere år. Takk skal du ha! –Jane Williams

Det er på tide å skrive første apetittvekkende avsnitt. Enten det handler om kjeks eller kake, bør hvert fristende oppskriftsinnlegg starte med en god bakgrunnshistorie. Beskriv hvordan du kom på denne oppskriften, hva som inspirerte deg, hva familien eller vennene dine likte best med den, etc. Fang lesernes interesse og vis frem personligheten din ved å være åpen og ærlig, eller til og med morsom! Inkluder en rekke unektelig fristende bilder under det første avsnittet ditt for å få leserne gira.


Endre oppskriftens tittel


Seksjon 1: Rams opp ingrediensene dine


Inkluder alt leseren din trenger for å lage denne oppskriften, som målinger, valgfrie tillegg eller alternativer. For eksempel:

  • ½ kopp usaltet smør, romtemperert

  • ¾ kopp brunt sukker

  • ¾ kopp sukker

  • 2 store egg, romtempererte

  • 1 ts ren vaniljeekstrakt

  • 12 gram sjokoladebiter

  • ¼ kopp hakkede valnøtter (valgfritt)

  • 1 kopp melk (eller nøttemelk)

Seksjon 2: Legg til nummererte instrukser


Instruksene skal alltid være korte og konsise.

  1. Det første punktet bør ha fokus på forberedelse. Forvarm for eksempel ovnen til 180°C og dekk to langpanner med bakepapir.

  2. Mellompunktene beskriver hva leseren skal gjøre i en bestemt rekkefølge. For eksempel bland sammen smør, sukker og vaniljeekstrakt i en stor bolle til det er lett og luftig.Tilsett deretter eggene i blandingen ett om gangen.

  3. Avslutt med å nevne steketiden. Beskriv hvordan det endelige produktet skal se ut og når det skal serveres. For eksempel "stek til kakene har gyldne kanter". Fjern kjeksene fra ovnen og sett dem på en stekeplate i 10 minutter. Voila! Kjeksene er klare. Server dem med en gang eller oppbevar dem i en lufttett beholder i opptil 1 uke.

Legg til enda et bilde på slutten som et serveringsforslag. Be leserne om å legge igjen kommentarer nedenfor og dele sin egen erfaring med å lage oppskriften. Du kan til og med slå på gjestekommentarer i redigeringsverktøyet, slik at folk kan svare uten å logge på siden din.

bottom of page